1 2 3 4
 
  •  

ACTIVITATI

          In perioada 16-24 octombrie Asociatia Armonia Educativa in parteneriat cu APIC Pandora, Pro Atlantico, EU Trade, Youth Mobility Center si For You a derulat o mobilitate a lucratorilor de tineret ce a avut ca scop instruirea si dezvoltarea de noi competente privind integrarea profesionala a tinerilor si dezvoltarea lor antreprenoriala. Mobilitatea este parte a programului Erasmus+ al Comisiei Europene care a finantat proiectul „Pentru tineri”.

        Dupa acesata mobilitate tinerii preocupati de dezvoltarea educationala si profesionala pot beneficia de consiliere, ateliere pentru elaborarea de proiecte antreprenoriale, schimb de informatii la nivel european.

        

Scrieti la adresa de email a asociatiei, accesati „Ghidul de integrare profesionala a tinerilor” !


        Multumim tuturor celor care au contribuit la multiplicarea proiectului la nivel de comunitate: Autoritatea Nationala pentru Protectia copilului – Ministerul Muncii, Directia de Asistenta Sociala sector 1, Colegiul National Matei Basarab, Colegiul National Mihai Viteazul, Colegiul Kretzulescu, Colegiul UCECOM, Tribuna Invatamantului.

        

Multumiri speciale pentru: Asociatia Adolescentul, Muzeul de Istorie Naturala-Grigore Antipa, Muzeul Dimitrie Gusti, Muzeul National de Arta, Muzeul National de Istorie
 

Copyright 2013, ARMONIA EDUCATIVA