1 2 3 4
 
 •  

Proiectul IMPREUNA

   Suntem bucurosi sa va spunem ca avem un nou proiect care va pregati noi lucratori de tineret care vor veni in sprijinul vostru – liceeni si studenti. Ei vor invata cum sa va sprijine mai bine pentru a evita experienta consumului de drog. Va vom tine la curent cu informatii utile.
Asadar, in perioada aprilie –octombrie 2017, ne propunem urmatoarele obiective:

 • - Acumularea de abilităţi şi competenţe specifice lucrătorilor de tineret în practica de prevenire şi combatere nonformală a consumului de drog în rândul tinerilor;
 • - Achiziţia de experienţe şi schimburi de bune practici ale lucrătorilor de tineret oferite de ong-uri participante, tineri suport si organizaţii implicate în activiăţi de prevenire/combatere pe tema drogurilor;
 • - Responsabilizarea lucrătorilor de tineret în prevenirea consumului de drog in randul tinerilor si incluziunea socială a foştilor consumatori.
 • - Aprofundarea cunoştinţelor despre Erasmus+ si Youthpass în activitatea lucrătorilor de tineret participanti la proiect.
     Proiectul este sustinut de Uniunea Europeana, in cadrul programului Erasmus+, 2016-3-RO01-KA105-035611.
     Parteneri: Asociación Cultural Building Bridges, Spania; All – Ukrainin Association for Youth Co-operation Alternative- V, Ucraina; Special Education Needs Diagnostic and Support Centre of Thessaloniki, Grecia; Aldeniz University EuroMed Youth Center, Turcia; Stowarzyszenie Spoleczno-Kulturalne "Porozumienie Wschod - Zachod", Polonia.

   

 •  

  Copyright 2013, ARMONIA EDUCATIVA